“Schiet mij maar lek, dit kan gewoon niet!!!”

“Ik dacht dat je een amateur goochelaar was, maar je belazert de zaak!!”

“Je praatje deugt wel, maar het klopt niet………….”

“Ik wist wel dat je die touwtjes weer heel ging maken!” (Merel, 7 jaar)  Hoe wist je dat dan? “Nou natuurlijk omdat jij de goochelaar bent!”

“Zonder anderen tekort te willen doen vond ik toch het absolute hoogtepunt van de avond het optreden van onze eigen huisgoochelaar Beer van Muiswinkel”

“Namens de leden van ons genootschap, wil ik u nogmaals bedanken voor uw weergaloze performance tijdens onze Juni barbecue activiteit. Alle leden waren unaniem in hun oordeel dat uw optreden alle verwachtingen heeft overtroffen”

“Die avond lag Archimedes met het schaamrood op zijn kaken in bad….. Newton, die dacht even een appeltje te schillen onder zijn boom, trok zich de haren uit zijn pruik… Einstein wist zich geen raad met de massa’s energie of met de energieke massa’s… en Niels Bohr sprong met zijn hele kwatta theorie éénhoog uit het raam. Het was een gedenkwaardige avond!”

“Wilt u nog wat zien?” “Graag het kan mij niet lang genoeg duren!”

“We hebben ons uitstekend vermaakt, het eten was heel lekker, de goochelaar onnavolgbaar……..”

“Mijnheer, kunt u ook goochelen dat ik alles met eten lust?” (Justin, 6 jaar)

Ha Beer, opmerking van mijn oudste kleinzoon: deze goochelaar beter en leuker dan Hans Klok!!! Nou die kun je in je zak steken! Nog bedankt he!!

Dag Beer, het is het gesprek van de dag in het hofje: de goochelaar! Het was geweldig! Tot kijk.