Beer in actie als tafelgoochelaar

Wij zijn Beer van Muiswinkel en Sandra Graafland. Beer is een geboren en getogen Haarlemmer (een echte “mug” dus!) en sinds 1986 woonachtig in Santpoort-Zuid (tegen Haarlem aan). Als kind heeft hij veel gegoocheld, alhoewel de meeste voorstellingen door de hond Wanda of door een van zijn broers vroegtijdig werden beëindigd. Daarna werd het stil rondom het goochelen en na zijn zakelijke opleiding aan het instituut Nijenrode kwam hij in 1969, geheel door toeval, terecht in de wereld van  computers en computer- en telecommunicatie netwerken. Momenteel helpt hij particulieren met zijn Helpdesk bij voorkomende PC problemen. 

Sandra is geboren in Amstelveen maar woont ondertussen al ruim 35 jaar in Woerden. Eerst heeft zij daar als assistente in de huisartsenpraktijk van haar man gewerkt en later is zij in Woerden een praktijk begonnen als orthopedagoge/kinderpsycholoog. Tegenwoordig doet zij vrijwilligerswerk onder andere op de basisschool van haar kleinkinderen.

Sandra aan het werk in onze kindershow

Sandra Graafland is met goochelen begonnen nadat ze een cursus van Zoomagic Entertainment had gevolgd. Met haar beroepsmatige achtergrond heeft zij zich vooral ontwikkeld als goochelaar voor kinderen.

Neem eens kontakt met ons op, dan kunnen wij samen vaststellen of wij de juiste goochelaar in huis hebben om uw partij of kinderfeest tot een extra vrolijke gebeurtenis te maken! Een E-Mail sturen kan ook, ga daarvoor naar onze contactpagina en u hoort dan van ons.